0468 32 43 05

TOM@TOPEDI.BE

Steunzolen

Holvoeten, platvoeten, hallux valgus, reumatoïde artritis, diabetes, hielspoor, achillespeestendinitis, likdoorn, ... Het aantal voetafwijkingen is groot, net zoals het aanbod van onze steunzolen. We maken steeds een steunzool op maat van jouw voeten.

Door gebruik te maken van een Footscan® drukplaat voorzien van duizenden sensoren, maken we jouw persoonlijk voetprofiel op. Deze technologie gecombineerd met de nodige vakkennis, geeft ons de mogelijkheid  om de perfecte steunzolen op maat te maken.

We maken gebruik van de nieuwste materialen. Het is zelfs mogelijk om je eigen gepersonaliseerde 3D geprinte steunzolen te laten maken.

Bij Topedi kan je zowel met als zonder voorschrift van een gespecialiseerd geneesheer terecht.
De steunzolen worden op een wetenschappelijk onderbouwde wijze en in onze eigen atelier gemaakt. De nodige correcties worden in de steunzolen verwerkt.

jouw persoonlijk voetprofiel
met de Footscan® drukplaat voorzien van duizenden sensoren

Het aantal mensen dat aan diabetes lijdt, neemt jammer genoeg jaarlijks toe. Wanneer je diabetes hebt, is het zeer belangrijk dat je de nodige aandacht besteedt aan je voeten. Het is belangrijk om preventief te werk te gaan zodat voetproblemen voorkomen worden. Met een op maat gemaakte steunzool, zorg je ervoor dat je een gelijkmatige drukverdeling bekomt. Dit in combinatie met semi-orthopedisch schoeisel bezorgt de beste resultaten. Hier vind je meer informatie over de tussenkomst van het ziekenfonds voor diabetesschoenen.

Onze steunzolen worden op een wetenschappelijk onderbouwde wijze en in onze eigen atelier gemaakt

Bij ons kan je ook terecht voor steunzolen voor kinderen. Vaak zie je dat kinderen platvoeten hebben. Het is belangrijk dat deze tijdig en op de juiste manier behandeld worden met steunzolen. Indien nodig wordt er door de arts correctieschoeisel voorgeschreven. Ook hiervoor kan je bij ons terecht. 

 

Hier vind je meer informatie over de tussenkomst van het ziekenfonds voor correctieschoeisel bij kinderen.

Heb je last van een bepaalde allergie? Dan worden de steunzolen vervaardigd in aangepaste materialen zodat je hem in alle comfort kan dragen.

 

Ook aan comfort op de werkvloer besteden wij de nodige aandacht. Heb je een rechtstaand beroep en heb je weleens last van je voeten? Kom dan bij ons langs om een voetanalyse te laten uitvoeren. We geven je de nodige adviezen en indien nodig maken we steunzolen voor je. Bij Topedi kan je terecht voor comfortabele werkschoenen en steunzolen met certificaat, enkel dan ben je in regel volgens de Europese Verordening 2016/425.

Topedi is een erkend Phits-dealer

Ook voor deze nieuwste technologie van 3D geprinte steunzolen kan je bij ons terecht.

Indien je aan de voorwaarden voldoet, heb je recht op een gedeeltelijke terugbetaling door je ziekenfonds. Klik hier voor meer informatie omtrent de terugbetaling of neem contact op met ons. Wanneer steunzolen nodig zijn ten gevolge van een arbeidsongeval, worden de kosten rechtstreeks met de verzekeringsinstelling geregeld.