0468 32 43 05

TOM@TOPEDI.BE

SportSteunzolen

Of je nu een recreatieve sporter bent, of een topsporter die gebrand is om te presteren; we willen allemaal op een comfortabele manier onze sport beoefenen. Wanneer we sporten, wordt er heel wat van ons lichaam verwacht. De belasting van onze spieren en gewrichten is tijdens het sporten veel hoger. We zien als gevolg hiervan vaak blessures ontstaan. Als je dit wil vermijden, is het raadzaam om eens langs te komen om een voetanalyse te ondergaan. Wanneer blijkt dat je voeten extra steun kunnen gebruiken, kan je ze dat ook maar beter geven. Op die manier kan je de blessures voor blijven. Het is immers beter om te voorkomen dan om te genezen.

 

Voor onze sportsteunzolen maken we gebruik van materialen die sterke schokdempende eigenschappen bevatten. Op die manier wordt ons lichaam gespaard van deze krachten op voet-, enkel-, knie-, heup-, rug- en nek niveau. De 3D geprinte steunzolen zijn zeer licht in gewicht wat ze gegeerd maakt bij wielrenners

Lopen, fietsen, voetballen, zaalsporten, racketsporten, nordic-walking, golf, ... voor iedere sporter maken we een aangepast steunzool. Hierbij houden we rekening met jouw voeten en met de sport die je uitoefent.

Tijdens het lopen, worden de spieren en gewrichten veel meer belast. Door gebruik te maken van steunzolen die vervaardigd zijn uit schokdempende materialen, verklein je het risico op blessures. In combinatie met Herzog Sport Compressiekousen bescherm je je spieren. Ook hiervoor kan je bij ons terecht. Hier vind je meer informatie over de compressiekousen van Herzog.

Heb je last van een bepaalde allergie? Dan worden de steunzolen vervaardigd in aangepaste materialen zodat je ze in alle comfort kan dragen.

Topedi is een erkend Phits-dealer. Ook voor deze nieuwste technologie van 3D geprinte steunzolen kan je bij ons terecht. De 3D geprinte steunzolen zijn zeer licht in gewicht wat ze gegeerd maakt bij wielrenners.

Indien je aan de voorwaarden voldoet, heb je recht op een gedeeltelijke terugbetaling door je ziekenfonds. Klik hier voor meer informatie omtrent terugbetalingen of neem contact op met ons.