TOM@TOPEDI.BE

0468 32 43 05

Tielendorp 42, 2460 Kasterlee

Wanneer er iemand voor orthopedische schoenen langs komt, vinden we het belangrijk om in eerste instantie een goede verstandhouding en vertrouwen op te bouwen met onze patiënt. Je dient immers een proces te doorlopen dat gaat van het nemen van de maat met bijhorend

functieonderzoek en ganganalyse, soms meerdere pasfases en uiteindelijk het afleveren van de definitieve schoenen op maat. Dit proces vraagt een persoonlijke en professionele aanpak die je van ons mag verwachten.

Doordat er tijdens dit proces één en dezelfde persoon instaat voor de vervaardiging, vergemakkelijkt dat de communicatie enorm.

Je hebt de keuze uit een zeer uitgebreid gamma modellen en leersoorten. Alleen de beste materialen en leersoorten worden gebruikt, zodat de kwaliteit en levensduur van de schoenen gegarandeerd is. We garanderen ook achteraf een goede service. Zo kan je, indien er ten gevolge van slijtage herstellingen aan de schoenen dienen te gebeuren, hiervoor bij ons terecht. We staan je bij met raad en daad.

Indien je je moeilijk kan verplaatsen, komen we aan huis voor het opmeten van je voeten.

✓ Modieuze schoenen die je zelf kiest

✓ Uitgebreide voetanalyse

✓ Wetenschappelijk onderbouwde werkwijze

✓ De nieuwste technieken 

✓ Kwalitatieve materialen

✓ Maatwerk in eigen atelier

Terugbetaling bij orthopedische schoenen

Orthopedische schoenen dienen voorgeschreven te worden door een geneesheer-specialist in de orthopedie, in de fysische geneeskunde en de revalidatie, in de reumatologie, in de heelkunde, in de pediatrie, in de neurologie, in de neuropsychiatrie of in de neurochirurgie (§7 nomenclatuur).

 

Wij doen de aanvraag bij jouw mutualiteit. Bij een eerste aanvraag zal je door je mutualiteit opgeroepen worden voor een controleonderzoek bij de adviserend geneesheer. Na deze controle worden wij schriftelijk op de hoogte gebracht van de genomen beslissing.

 

Hernieuwingstermijn:

Tot 18 jaar: elke 9 maanden

Van 18 tot 65 jaar: jaarlijks

Vanaf 65 jaar: jaarlijks (categorie A); tweejaarlijks (categorie B en C)

 

Vermits wij erkend zijn bij alle ziekenfondsen maken wij gebruik van de derdebetalersregeling. Dit betekent dat je enkel de eigen bijdrage, afhankelijk van de categorie, dient te betalen bij aflevering. Het overige deel wordt rechtstreeks bij het ziekenfonds gevorderd.

 

Wanneer orthopedische schoenen nodig zijn ten gevolge van een arbeidsongeval, worden de kosten rechtstreeks met de verzekeringsinstelling geregeld.