CONTACT

Om U zo goed mogelijk verder te helpen en om een persoonlijke aanpak te garanderen, kan je bij Topedi voor een raadpleging enkel na afspraak terecht. Heb je een vraag of wil je meer informatie bekomen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Bij ons kan je steeds vrijblijvend terecht voor advies. 

Topedi

Louis Neefsstraat 1

2275 Gierle

België

Telefoon: 0468 32 43 05

E-mail: tom@topedi.be

BTW BE0667.772.843

Naam  
E-mail  
Telefoonnr.  
Bericht  
  

Opgelet: Wegbeschrijving Louis Neefsstraat

Behoorlijk wat gps-systemen vinden de weg moeizaam naar de Louis Neefsstraat. Het snelst bereik je ons zo:

Kom je vanuit Lille, dan rij je via de Gierlebaan de bebouwde kom van Gierle binnen. Als je het bord van de bebouwde kom voorbij bent, rij je de eerste straat links in. Dit is de Oude Lillebaan. Bij de eerste splitsing hou je rechts aan om vervolgens de eerste straat rechts in te draaien. Je bevind je dan op Brulens. Rij rechtdoor en je komt recht bij ons uit.

 

Kom je vanaf de E34 afrit 22, dan rij je richting Gierle en sla je binnen de bebouwde kom aan de rechter kant de Houtakkerstraat in. De Houtakkerstraat bevindt zich net voor supermarkt Tecno. Rij deze straat ten einde en sla dan links af de Schoolstraat in. Vervolgens rij je de eerste straat rechts in. Je bevindt je nu op Brulens. Kort daarna draait de weg 90 graden naar links om daarna weer 90 graden naar rechts te draaien. Het is in die tweede bocht naar rechts dat je aan de linkerkant Topedi ziet.

Opgelet: wegbeschrijving Louis Neefsstraat