Topedi

Louis Neefsstraat 1

2275 Gierle, België

0468/32.43.05

Steunzolen

sportsteunzolen
steunzolen
phits certified expert
topedi
gallery/steunzool phits 2

Bij ons kan je zowel met als zonder voorschrift van een gespecialiseerd geneesheer terecht. De steunzolen worden op een wetenschappelijk onderbouwde wijze en in onze eigen atelier gemaakt. De nodige correcties worden in de steunzolen verwerkt.

Door gebruik te maken van een Footscan® drukplaat voorzien van duizenden sensoren, maken we jouw persoonlijk voetprofiel op. Deze technologie gecombineerd met de nodige vakkennis, geeft ons de mogelijkheid  om de perfecte steunzolen op maat te maken.

We maken gebruik van de nieuwste materialen. Het is zelfs mogelijk om je eigen gepersonaliseerde 3D geprinte steunzolen te laten maken.

Het aantal mensen dat aan diabetes lijdt, neemt jammer genoeg jaarlijks toe. Wanneer je diabetes hebt, is het zeer belangrijk dat je de nodige aandacht besteedt aan je voeten. Het is belangrijk om preventief te werk te gaan zodat voetproblemen voorkomen worden. Met een op maat gemaakte steunzool, zorg je ervoor dat je een gelijkmatige drukverdeling bekomt. Dit in combinatie met semi-orthopedisch schoeisel bezorgt de beste resultaten. Hier vind je meer informatie over de tussenkomst van het ziekenfonds voor diabetesschoenen.

Bij ons kan je ook terecht voor steunzolen voor kinderen. Vaak zie je dat kinderen platvoeten hebben. Het is belangrijk dat deze tijdig en op de juiste manier behandeld worden met steunzolen. Indien nodig wordt er door de arts correctieschoeisel voorgeschreven. Ook hiervoor kan je bij ons terecht. Hier vind je meer informatie over de tussenkomst van het ziekenfonds voor correctieschoeisel bij kinderen.

Heb je last van een bepaalde allergie? Dan worden de steunzolen vervaardigd in aangepaste materialen zodat je ze in alle comfort kan dragen.

Heb je last van een bepaalde allergie? Dan worden de steunzolen vervaardigd in aangepaste materialen zodat je hem in alle comfort kan dragen.

Ook aan comfort op de werkvloer besteden wij de nodige aandacht. Heb je een rechtstaand beroep en heb je weleens last van je voeten? Kom dan bij ons langs om een voetanalyse te laten uitvoeren. We geven je de nodige adviezen en indien nodig maken we steunzolen voor je. We kunnen hiervoor anti-statische materialen zodat je de steunzolen in alle veiligheid in je veiligheidsschoenen kan gebruiken. Heb je een aangepaste veiligheidsschoen nodig? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Topedi is een erkend Phits-dealer. Ook voor deze nieuwste technologie van 3D geprinte steunzolen kan je bij ons terecht.

Indien je aan de voorwaarden voldoet, heb je recht op een gedeeltelijke terugbetaling door je ziekenfonds. Klik hier voor meer informatie omtrent de terugbetaling of neem contact op met ons. Wanneer steunzolen nodig zijn ten gevolge van een arbeidsongeval, worden de kosten rechtstreeks met de verzekeringsinstelling geregeld.

Holvoeten, platvoeten, hallux valgus, reumatoïde artritis, diabetes, hielspoor, achillespeestendinitis, likdoorn, ... Het aantal voetafwijkingen is groot, net zoals het aanbod van onze steunzolen. We maken steeds een steunzool op maat van jouw voeten.